Gratis Verzending NL & BE
Voor 17.00 besteld, morgen in huis
Snelle levering

Retourneren

Het is voor ons belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw bestelling. Voordat een bestelling verstuurd wordt controleren wij deze dan ook met de grootst mogelijke zorg. Toch kan het voorkomen dat u een bestelling of een artikel retour wenst te sturen of dat er een defect zit in een van de artikel. Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om alles naar tevredenheid op te lossen.

Garantie en defecten

Ondanks grote zorg tijdens de productie van artikelen, kan het voorkomen dat een product defect raakt. Op elk Mobiparts artikel is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Naast deze wettelijke garantie geven wij in ieder geval 1 jaar garantie. Deze extra garantie doet niks af aan de wettelijke garantie.

De garantieperiode gaat in op het moment dat u het artikel in ontvangst heeft mogen nemen. Wanneer u een defect Mobiparts artikel heeft kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

14 dagen bedenktijd

In elk geval kunt u artikelen binnen 14 dagen na het moment van afleveren naar ons retour sturen of ruilen voor een ander artikel. Na het moment van ontvangen heeft u 14 dagen om dit aan ons te melden. Na melding heeft u nog eens 14 dagen om een artikel of meerdere artikelen naar ons retour te sturen. Wij verzoeken u hierbij de originele verpakking van elk artikel mee retour te sturen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het volledige aankoopbedrag retour storten.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

U kunt hiervoor onderstaand stappenplan gebruiken voor een eenvoudige en snelle retourprocedure. Het is ook mogelijk het Europese modelformulier voor herroeping te gebruiken.

Stappenplan

 1. Download hier het Mobiparts herroepingsformulier, print het formulier uit en vul deze volledig in
 2. Kunt u het herroepingsformulier niet printen? Neem de gegevens van het formulier dan over op papier
 3. Plaats het ingevulde formulier samen met het/de producten(en) die u retourneert in dezelfde verzenddoos/enveloppe als waarin de bestelling geleverd is
 4. Zorg ervoor dat uw eigen adres niet meer zichtbaar is en dat u de retourzending voldoende frankeert. Verstuur deze naar onderstaand adres:

  Mobiparts B.V.
  Postbus 43
  7050 AA Varsseveld
  Nederland
   
 5. Doe de retourzending in een brievenbus langs de weg. Is de zending te groot? Dan dient u deze te retourneren met pakketpost. Retourneert u vanuit België? Dan gaat het via het postkantoor
 6. U ontvangt van ons een bevestigingsmail zodra wij de retourzending ontvangen hebben. Dit kan enkele werkdagen duren

Voorwaarden retourneren

 • De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening
 • U draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek of beschadigd raakt
 • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking

Uitzonderingen

Niet alle artikelen kunnen worden geretourneerd:

 • Gepersonaliseerde artikelen. Dit zijn artikelen die speciaal voor u zijn geproduceerd met een eigen foto, logo of afbeelding. Door deze artikelen te bestellen bent u akkoord gegaan met het gemaakte ontwerp en de kwaliteit van de eventueel geüploade afbeeldingen.

Beschadigde artikelen

Wanneer artikelen beschadigd of incompleet zijn, zullen wij hiervoor waardevermindering in rekening brengen. Hierbij geldt:

"U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Vragen

Telefoon: +31 (0) 315 2000098 (lokaal tarief)
E-mail: info@mobiparts.eu

Fits your life
 • iDeal logo
 • Mastercard logo
 • Visa logo
 • Maestro logo
 • Bancontact Mister Cash logo
 • Belfius logo
 • PostNL logo
 • Bankoverschrijving logo

© Mobiparts B.V. - Alle prijzen zijn incl. BTW.