Gratis Verzending NL & BE
Voor 17.00 besteld, morgen in huis
Snelle levering

Informatie over facturen & betalingen

Waar vind ik informatie over mijn facturen en betalingen?

Op de pagina 'Mijn bestellingen' kunt u al uw bestellingen inzien en de status ervan bekijken. Facturen krijgt u per mail toegezonden. Bent u een factuur kwijt, dan kunt u deze opnieuw aanvragen door te bellen naar +31 (0)315 - 200098 (lokaal tarief) of een bericht naar onze klantenservice te sturen. Klik hier om een bericht te sturen.

op welke manieren kan ik betalen?

Bij Mobiparts.eu is het mogelijk om een bestelling direct online af te rekenen. Hiervoor is er keuze uit onderstaande betaalmethodes. De gewenste methode kunt u tijdens het bestelproces selecteren.

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken. U kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Bancontact / Mister Cash

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Creditcard

U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

Belfius

Als één van de grootste banken van België heeft Belfius een eigen betaaloplossing ontwikkeld voor haar klanten. Bij Mobiparts kunt u als Belfius klant in uw eigen vertrouwde bankomgeving uw bestelling betalen. Wij brengen geen extra kosten in rekening als u uw bestelling betaalt via Belfius.

KBC/CBC Payment Button

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via KBC/CBC.

Bankoverschrijving

SEPA staat voor Single Euro Payments Area. Het werd geïntroduceerd door de Europese Raad om het betaalverkeer in Europa te vereenvoudigen. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via SEPA.

Klarna achteraf betalen

Makkelijk achteraf betalen. Achteraf betalen geeft de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt je de factuur via Klarna. Wij rekenen €1,00 + 2,99% (max €1,95) voor je bestelling.

Ik heb mijn factuur betaald, maar zie het bedrag nog open staan in mijn account

De verwerking van een betaling is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Elke betaalmethode heeft een bepaalde verwerkingstijd. De meeste betaalmethoden geven meteen de status door. Bij bankoverschrijving kan het 2 werkdagen duren voor uw betaling is verwerkt. Totdat de betaling is verwerkt staat het factuurbedrag nog open in uw account.

Kan ik de gegevens op mijn factuur nog aanpassen?

Het is niet mogelijk om factuurgegevens achteraf aan te passen of te wijzigen. Wijzigingen kunt u tijdens het bestelproces invoeren in uw account. Wanneer de bestelling is afgerond, zijn ze per direct van kracht.

Ik wil graag een kopie van een factuur hebben, hoe kom ik daaraan?

U kunt helaas niet via uw account een kopie van uw factuur opvragen. U kunt een kopie opvragen door een mail te sturen door hier te klikken, of te bellen naar +31 (0)315 - 200099 (lokaal tarief).

Betalingsherinnering

Wanneer u een betalingsherinnering hebt gekregen, dan hebben wij voor (een deel van) de betreffende bestelling nog geen betaling van u ontvangen. Wij vragen u dan het openstaande bedrag zo snel mogelijk te betalen.

Hoe kan ik mijn betalingsherinnering betalen?

In de mail van de betalingsherinnering staat exact beschreven hoe u kunt betalen.

Ik heb een betalingsherinnering ontvangen, maar ik heb al betaald

Wanneer u een betalingsherinnering hebt ontvangen en u hebt de betaling langer dan vijf werkdagen (zeven werkdagen vanuit België) geleden voldaan, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail. Wij vragen u om de volgende informatie betreffende uw betaling mee te zenden:

 • Wanneer hebt u het aankoopbedrag overgeschreven?
 • Naar welk rekeningnummer hebt u het aankoopbedrag overgeschreven?
 • Vanaf welk rekeningnummer hebt u het aankoopbedrag overgeschreven?
 • Wat hebt u vermeld in de omschrijving?

Zodra wij deze informatie van u hebben ontvangen, kunnen wij uw betaling zo spoedig mogelijk controleren en afronden.

Ik heb mijn product geretourneerd of geannuleerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij zullen u zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping het volledige aankoopbedrag retour storten. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Als u hebt betaald met creditcard of Maestro, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van 3 weken.

Fits your life
 • iDeal logo
 • Mastercard logo
 • Visa logo
 • Maestro logo
 • Bancontact Mister Cash logo
 • Belfius logo
 • PostNL logo
 • Bankoverschrijving logo

© Mobiparts B.V. - Alle prijzen zijn incl. BTW.